Yleistä tietoa koskien kaikkia kuvauksia:
Kaikki kuvaukset sisältävät kiireettömän kuvaushetken valitsemassanne miljöössä tai kotonanne.
Kuvauksen jälkeen toimitan teille laajan (noin 70-150 kuvaa) koevedosgallerian, mistä voitte rauhassa valita haluamanne kuvat. 1-vuotiskuvaukset sekä dokumentaariset kuvaukset (esim. häät, hautajaiset) sisältävät aina koko gallerian, näissä ei siis valinta vaihetta.
Valitut kuvat saatte huolellisesti viimesteltyinä ladattaviksenne valmiiksi nettikäyttöön sopivan kokoisena tiedostona sekä täysikokoisena tiedostona. Mukaan tulee veloituksetta kaikista valituista kuvista myös musta-valkoiset versiot.


LISÄKUVAT
Kaikkien kuvauksien perushintaan kuuluu aina 10kpl valitsemaanne kuvaa. 
Lisäkuvat erillisen hinnaston mukaan:
1kpl 15€
3kpl  30€
5kpl 45€
Koko galleria 240€
HÄÄKUVAUS

Lue lisää hääkuvauksista omalta sivulta, Klikkaa tästä
Vuodelle 2023 vielä hyvin vapaita päiviä!
 Newborn-kuvaus kotikuvauksena:            250€ 

Vastasyntyneen kuvaus kotonanne, vauvan tahtiin ja vauvan ehdoilla. Aikaa varataan 2-3h ja kuvaukseen kuuluu myös kuvat yhdessä sisarusten sekä vanhempien kanssa.
Lue lisää vastasyntyneen kuvauksesta TÄÄLTÄ
Odotuskuvaus sekä newbornkuvaus yhdessä 360€.

1-vuotiskuvaus 260€ sis. koko gallerian
1-vuotiskuvaukseni sisältävät aina laajan, kattavan ja monipuolisen gallerian kuvia, värillisenä sekä mustavalkoisena. Ei valinnanvaikeutta, vaan koko paketti. Pääosassa synttärisankari, mutta samalla voidaan ottaa myös yhteiskuvat koko perheestä. Myös lemmikit tervetulleita mukaan.

PERHEKUVAUS  alk. 290€ 
Perhekuvaus miljöössä voidaan toteuttaa puistossa, metsässä, rannalla, omassa kotipihassa tai vaikka huvipuistossa. Missä tahansa teille mieluisassa ympäristössä. Perhekuvien yhteydessä voi hyvin ottaa samalla esim. lasten syntymäpäiväkuvia. Kuvia otetaan teistä erilaisilla kokoonpanoilla, toiveidenne mukaan. Myös perheen lemmikit ovat aina tervetulleita mukaan.

Henkilökuvaus:                170€
Kaikenlaiset henkilökuvaukset, esimerkiksi odotuskuvat, lapset, valmistujais-, sekä rippikuvat. 
Lemmikkikuvaus miljöössä:     alk. 79€
Kuvat lemmikistäsi toiveidesi mukaan. Myös yhteiskuvat lemmikin kanssa sisältyvät tähän. Saman omistajan toiset lemmikit +15€, samalla kuvauskerralla.
HAUTAJAISKUVAUS:     alk. 260€
Siunaustilaisuus 260€
Siunaustilaisuus sekä muistotilaisuus 390€Juhlat, tapahtumat ja tilaisuudet sopimuksen mukaan. Teen myös mielelläni yhteistyötä erilaisten yritysten kanssa.
Kaikki hinnat sisältävät ALV 24%
Back to Top