Valokuvaus on investointi ikuisiin ja korvaamattomiin muistoihin. Otettuja kuvia et ikinä tule katumaan, päinvastoin niiden arvo kasvaa vuosi vuodelta.
Yleistä tietoa koskien kaikkia kuvauksia:
Kaikki kuvaukset sisältävät kiireettömän kuvaushetken valitsemassanne miljöössä, studiolla tai kotonanne.
Kuvauksen jälkeen toimitan teille laajan (noin 70-150 kuvaa) koevedosgallerian, mistä voitte rauhassa valita haluamanne kuvat. 1-vuotiskuvaukset sekä dokumentaariset kuvaukset (esim. häät, hautajaiset) sisältävät aina suoraan koko gallerian, näissä ei siis valinta vaihetta.
Valitut kuvat saatte huolellisesti viimesteltyinä ladattaviksenne valmiiksi nettikäyttöön sopivan kokoisena tiedostona sekä täysikokoisena tiedostona. Mukaan tulee veloituksetta kaikista valituista kuvista myös musta-valkoiset versiot. Kuvat toimitetaan kun lasku on maksettu.​​​​​​​
Saatavilla myös lahjakortteja!Kaikkien kuvauksien perushintaan kuuluu aina 10-15kpl valitsemaanne kuvaa. 
Lisäkuvat erillisen hinnaston mukaan:
1kpl 15€
3kpl  30€
5kpl 45€
10kpl 75€
Koko galleria +150-240€, riippuen kuvauksesta
HÄÄKUVAUS

Lue lisää hääkuvauksista omalta sivulta, Klikkaa tästä
Vuodelle 2024 vielä vapaita päiviä!
NEWBORN-Kuvaus 

315€ sis. 10kpl digitaalista kuvatiedostoa
420€ sis. koko galleria
Vastasyntyneen kuvaus studiolla tai kotonanne, vauvan tahtiin ja vauvan ehdoilla. Aikaa varataan 2-3h ja kuvaukseen kuuluu myös kuvat yhdessä sisarusten sekä vanhempien kanssa.
Sisältää itse kuvauksen sekä 10kpl digitaalista kuvatiedostoa, värillisenä sekä musta-valkoisena versiona. Lisäkuvat erillisen hinnaston mukaan tai voit valita suoraan kuvauksen koko gallerialla, tällöin koevedosvaihe jää välistä ja toimitus on nopeampi. Koko galleria sisältää aivan kaiken, koko suuren ja monipuolisen gallerian ilman valitsemisen vaikeutta, noin +100 kuvaa. 

Lue lisää vastasyntyneen kuvauksesta TÄÄLTÄ

Huomaa etu, varatessa sekä odotuskuvauksen sekä newbornkuvauksen samalla, saat odotuskuvauksen -50%
Molempiin kuvauksiin sisältyy 10kpl valmiita kuvia.

1-vuotiskuvaus
260€ sis. koko gallerian 

1-vuotiskuvaukseni sisältävät aina laajan, kattavan ja monipuolisen gallerian kuvia, värillisenä sekä mustavalkoisena. Ei valinnanvaikeutta, vaan koko paketti. Pääosassa synttärisankari, mutta samalla otetaan myös yhteiskuvia koko perheestä, teistä yhdessä. Myös lemmikit tervetulleita mukaan. Miljöössä, kotonanne tai studiolla. Studiolla käytössä myös rekvisiittoja. Gallerian koko vaihtelee, mutta noin 80-100kpl yleensä.

Odotus-/pari-/kihlajaiskuvaus

250€ sis. 10kpl digitaalista kuvatiedostoa

Odotuskuvaus studiolla, miljöössä tai kotonanne. Kuviin ovat tervetulleita myös mahdollinen puoliso, tulevan vauvan sisarukset tai vaikkapa oma äiti. Varatessasi samalla myös Newborn-kuvauksen, saat odotuskuvauksen puoleen hintaan.
Parikuvaus ihan muuten vaan, kihlajaisten kunniaksi tai vaikka kuvat save the date-kortteihin.

Perhekuvaus
290€ sis. 15kpl digitaalista kuvatiedostoa
360€ sis. koko galleria, noin +50kpl digitaalista kuvatiedostoa

Perhekuvaus voidaan toteuttaa studiolla, puistossa, metsässä, rannalla, omassa kodissa tai vaikka huvipuistossa. Missä tahansa teille mieluisassa ympäristössä. Perhekuvien yhteydessä voi hyvin ottaa samalla esim. lasten syntymäpäiväkuvia. Kuvia otetaan teistä erilaisilla kokoonpanoilla, toiveidenne mukaan. Myös perheen lemmikit ovat aina tervetulleita mukaan.

Henkilökuvaus
170€ sis. 10kpl digitaalista kuvatiedostoa
Kaikenlaiset henkilökuvaukset, esimerkiksi cv-, some-, valmistujais- sekä rippikuvat.
Kysy tarjous yrityksesi henkilökuvista.
Hautajaiskuvaus:     alk. 290€
Siunaustilaisuus 290€
Siunaustilaisuus sekä muistotilaisuus (3h) 400€
Ylimenevät tunnit 80€/h

Kuvaan nämä ainutkertaiset ja tunteikkaat tilaisuudet ammattitaidolla, huomaamattomasti ja kunnioittavasti. Näin saatte rauhan keskittyä itse tilaisuuteen. Pyytämällä saa lisää työnäytteitä nähtäväksi, tilaisuuksien luonteen vuoksi minulla ei ole paljoa materiaalia julkisesti esillä.


Lemmikkikuvaus miljöössä tai studiolla
79€ sis. 10kpl digitaalista kuvatiedostoa

Kuvat lemmikistäsi toiveidesi mukaan. Myös yhteiskuvat lemmikin kanssa sisältyvät tähän. Saman omistajan toiset lemmikit +15€, samalla kuvauskerralla.

Juhlat, tapahtumat ja tilaisuudet sopimuksen mukaan. Teen myös mielelläni yhteistyötä erilaisten yritysten kanssa.
Kaikki hinnat sisältävät ALV 24%
Back to Top