Valokuvausta Oulun seudulla ja lähikunnissa. Lapsi- ja perhekuvaukset, kaikenlaiset henkilökuvaukset, lemmikkikuvaukset, tapahtumat ja tilaisuudet. Ota yhteyttä ja kerro kuvaustoiveistasi!
Yhteydenotot sähköpostin henna.siirtola@gmail.com tai sivun alalaidasta löytyvän lomakkeen kautta.
Yleistä kuvauksesta
Kuvauspaketti sisältää kuvauksen suunnittelun etukäteen esim. puhelimitse tai sähköpostitse, kiireetön kuvaushetki valisemassasi miljöössä sekä ennalta sovittu määrä valmiiksi käsiteltyjä digitaalisia kuvatiedostoja. Lisäkuvia voit ostaa hintaan 10€/kpl, 25€/3 kpl.
Toimitan linkin kuvien koevedoksista nettigalleriaan muutaman päivän sisällä kuvauksesta, näistä saat valita haluamasi kuvat kaikessa rauhassa. Laskutan ukko.fi palvelun kautta, lasku tulee sähköpostiinne. Valmiit kuvat toimitan, kun tilaus on maksettu. Kaikki hinnat sisältävät alv 24%.


Kuvien käyttöoikeudet ja kuvausehdot
Ostaessaan kuvatiedoston asiakas saa ei-kaupallisen käyttö- ja tulostusoikeuden, jolloin hän saa julkaista kuvia netissä tai teettää digitaalisista tiedostoista mm. valokuvia omaan käyttöönsä. Asiakas ei voi myydä tai luovuttaa käyttöoikeutta kolmannelle osapuolelle.
Kuvaajalla säilyy kaikki tekijänoikeudet ja toimitettuja kuvia ei saa muokata edelleen. Kuvaajalle on oikeus julkaista kuvia portfoliossaan sekä markkinoinnissaan, ellei toisin sovita. Mikäli asiakas kieltää kuvien julkaisun, kuvaaja kunnioittaa asiakkaan toivetta.
Koevedokset ovat tarkoitettu vain kuvien valintaa varten ja niitä ei ole lupa kopioda (myös screenshotit) ja/tai julkaista.

Mikäli asiakas ei saavu kuvaukseen sovitusti eikä varausta ole peruttu vähintään 2 vuorokautta ennen kuvausta, kuvaajalla on oikeus periä täysi kuvausmaksu.
Asiakas hyväksyy edellämainitut kuvausehdot varaamalla kuvauksen.

Submit
Thank you!
Back to Top