Valokuvausta Oulun seudulla ja lähikunnissa, studio Maikkulassa. Lapsi- ja perhekuvaukset, kaikenlaiset henkilökuvaukset, lemmikkikuvaukset, häät ja hautajaiset, tapahtumat ja tilaisuudet. Ota yhteyttä ja kerro kuvaustoiveistasi!
Yhteydenotot sähköpostiin henna.siirtola@gmail.com tai sivun alalaidasta löytyvän lomakkeen kautta.
Löydät minut myös facebookista ja instagramista.
Yleistä kuvauksesta​​​​​​​
Kuvauspaketti sisältää kuvauksen suunnittelun etukäteen esim. sähköpostitse, kiireetön kuvaushetki valitsemassasi miljöössä tai studiolla sekä ennalta sovittu määrä valmiiksi käsiteltyjä digitaalisia kuvatiedostoja. Lisäkuvia voi ostaa erillisen hinnaston mukaan.
Toimitan linkin nettigalleriaan kuvien koevedoksista noin viikon sisällä kuvauksesta, näistä saat valita haluamasi kuvat kaikessa rauhassa. Lasku tulee sähköpostiinne kuvauksen jälkeen, kun olette tehneet lopulliset kuvavalinnat. Valmiit kuvat toimitetaan, kun tilaus on maksettu. Toimitusaika vaihtelee jonotilanteen mukaan noin parista viikosta neljään, erikseen sovittaessa myös nopeampi toimitus mahdollista. Kesäkaudella kiireisimpään aikaan kokonaisten häägallerioiden, sekä muiden suurempien gallerioiden toimitus noin 4-5 viikkoa. Kaikki hinnat sisältävät alv 24%.


Kuvien käyttöoikeudet ja kuvausehdot
Ostaessaan kuvatiedoston asiakas saa ei-kaupallisen käyttö- ja tulostusoikeuden, jolloin hän saa julkaista kuvia netissä tai teettää digitaalisista tiedostoista mm. valokuvia omaan käyttöönsä. Asiakas ei voi myydä tai luovuttaa käyttöoikeutta kolmannelle osapuolelle.
Kuvaajalla säilyy kaikki tekijänoikeudet ja toimitettuja kuvia ei saa muokata edelleen. Kuvaajalle on oikeus julkaista kuvia portfoliossaan sekä markkinoinnissaan, ellei toisin sovita. Mikäli asiakas kieltää kuvien julkaisun, kuvaaja kunnioittaa asiakkaan toivetta. Mainitse heti ensimmäisessä yhteydenotossa jos et halua antaa lupaa kuvien näkymiseen sivuillani.
Koevedokset ovat tarkoitettu vain kuvien valintaa varten ja niitä ei ole lupa kopioida (myös screenshotit) ja/tai julkaista. Koevedoksia ei saa itselle.

Mikäli asiakas ei saavu kuvaukseen sovitusti eikä varausta ole peruttu vähintään 2 vuorokautta ennen kuvausta, kuvaajalla on oikeus periä täysi kuvausmaksu. Sairastumistapauksissa kuvauspäivää voi toki aina siirtää lyhyelläkin varoitusajalla.
Asiakas hyväksyy edellämainitut kuvausehdot varaamalla kuvauksen.

Submit
Thank you!
Studio - Kangaskontiontie 3, 90240 Oulu
Parkkipaikalta saavuttaessa Salen molempien liukuovien ohitse rakennuksen toiselle puolelle, siitä oikealle ja heti ensimmäinen ovi.
Back to Top