Kuvauksen kulku
Kuvaan vauvan lähes aina ensin saapumisasussaan ja sen jälkeen vaippasillaan, vilttien ja kapaloiden kanssa mutta myös omien kuvausasujen kanssa mikäli haluatte. Monesti aivan ihania muistoja saa kuitenkin kuvista missä päällä on aivan se arkinen yöpuku tai käytetyin lempibody.
Kuvaukseen kuuluu ehdottomasti osana myös kuvat vanhempien ja sisarusten kanssa, yhdessä ja erikseen toiveidenne mukaan. Myös isovanhemmat ovat tervetulleita kuviin. 
Tavoitteeni on että kuvaus on aina teille rento, stressitön ja miellyttävä kokemus. Mitään ei tarvitse osata, myöskään mukana olevien isompien lasten ei tarvitse pysy paikoillaan ja hymyillä kameralle, teidän ei tarvitse ylipäätään huolehtia mistään. Kunhan saavutte paikalle ja nautitte hetkestä. Minä ohjaan teitä läpi kuvauksen. Vauvan syntymä on pitkään odotettu, koko teidän maailman mullistava asia ja tunteet voivat olla hyvinkin pinnassa. Tämä on minulla kolmen lapsen äitinä hyvin tuoreessa muistissa
Jokainen kuvaushetki ja vauva on erilainen ja ainutlaatuinen. Kuvaus toteutetaan aina vauvan ehdoilla, kiireettömästi, eikä etukäteen tarvitse huolehtia nukkuuko vauva vai onko hän hereillä, onko hyväntuulinen vai viihtyisikö vain sylissä. Aina on aikaa syötölle, vaipanvaihdolle ja hyssyttelylle, kelloa ei tarvitse tuijotella.
Paras aika kuvaukselle on ensimmäisen kahden viikon aikana, jolloin vauva on vielä hyvin unelias ja kaikki vastasyntyneen piirteet ovat tallessa. Mikäli tämä ei kuitenkaan syystä tai toisesta onnistu, ovat tietenkin kaiken ikäiset vauvat ikuistamisen arvoisia!
Newborn-kuvauksena kuvaan vauvat noin 2kk ikään saakka, jos sinulta löytyy tätä vanhempi pikkuinen (3-10kk) kenen kanssa haluaisit kuviin on hinnasto sama muiden lapsikuvausten/1-vuotiskuvauksen kanssa (260€ sis. koko galleria).

Katso lisää newbornkuvia TÄÄLTÄ.
Varaus
Vastasyntyneen kuvaus kannattaa varata jo raskausaikana, heti kun se sinusta tuntuu hyvältä. Varaus tapahtuu lasketun ajan perusteella, ja tarkempi aika sovitaan sitten kun vauva on syntynyt. Aikoja löytyy silloin tällöin myös lyhyellä varoitusajalla, joten vaikka innostuisit kuvausajatuksesta vasta vauvan synnyttyä, kannattaa silti laittaa viestiä!
Varatessasi newbornkuvauksen odotuskuvauksen yhteydessä, saat odotuskuvauksen puoleen hintaan.
Studiolla
Studioni on tunnelmaltaan vaalea ja valoisa. Siellä käytössänne on kaikki kuvauksissa tarvittava rekvisiitta.  Studiolta löytyy myös pientä naposteltavaa kaikenikäisille, mikro, kahvinkeitin sekä vaipanvaihtopiste. Saapuminen on helppoa sekä omalla autolla (parkkitilaa on runsaasti) että julkisilla jotka kulkevat aivan viereen. Myös lemmikit ovat tervetulleita mukaan.
Kotikuvauksesta
Tulen kuvaamaan kotiinne eikä kuvaukseen tarvitse mitenkään erityisesti valmistautua. Ei tarvitse raivata tilaa eikä tehdä suursiivousta. Hyvin usein rakennan vauvan kuvauspisteen vanhempien sängylle, ikkunan läheisyyteen. Minulla on mukana kaikki tarvittava rekvisiitta, mutta myös omien peittojen, vilttien, korien yms. käyttö on mahdollista. Suosin vaaleita, maanläheisiä sävyjä. Yhteiskuvisssa koti saa näkyä, mutta paljon saa myös rajattua pois. Kotikuvauksissa lopputulos on aina erilainen, riippuen ympäristöstä ja valosta.

Back to Top